Home 5 ADM-partner

ADM-partner

ADM-partner

We zijn voor organisaties dé allround ADM-partner van A tot Z. Als ervaringsdeskundigen vertellen we onze verhalen, onderbouwd met kennis en data. Daarmee onderscheiden we ons van anderen en creëren veel impact tijdens onze trajecten. We adviseren op beleidsniveau bij de ontwikkeling van een passend ADM-beleid. Bovendien maken we ADM bespreekbaar en bieden preventief hulp aan. We geven ADM-voorlichting aan medewerkers en trainen leidinggevenden in hoe te handelen. Onze ADM-begeleiding strekt van delen van handvatten voor sturing in een gesprek tot coaching of interventie van medewerkers met ADM-gebruik. Ook testen van medewerkers op ADM-gebruik kunnen we uitvoeren door ons uitgebreide netwerk van BIG-geregistreerde professionals.

Passende zorg
ADM als partner betekent dat je niet alleen staat. We werken in een team van ervaringsdeskundigen, juristen, HR professionals en veiligheidsdeskundigen. Bovendien werken we nauw samen met erkende ARBO-diensten en GGZ-hulpverleningsinstanties. Zij verwijzen organisaties aan ons door en wij contacten hen om de juiste weg in de zorg voor werkgever en werknemer te bewandelen.

Actueel ADM-beleid
Wetten en regels veranderen continue, organisaties en mensen ook. Voer je een actief ADM-beleid, dan is periodieke actualisering nodig. Past het ADM-beleid nog bij de organisatie en hoe gaat de implementatie hiervan? Werknemers komen en gaan in organisaties, een goed onboardingsprogramma voor nieuwe werknemers inclusief ADM-voorlichting is vaak een onderdeel hiervan. We geven op regelmatige basis ADM-training en ADM-voorlichting voor nieuwe medewerkers. Vraag eens naar de mogelijkheden.

Dé ADM-partner
We vertellen graag wat we kunnen betekenen, maar laten liever anderen aan het woord. Ervaringen van meerdere opdrachtgevers vind je op de pagina Opdrachtgevers

Kennismaken? Dat kan, vraag nu een gratis adviesgesprek aan via onderstaand contactformulier, bel 06-16388133 of stuur een bericht naar info@adm-support.nl

 

Ik kan stellen dat ADM een prominente plaats heeft in ons beleid en de ADM-workshops maken onderdeel uit van ons onboarding programma. Uit cijfers blijkt wel dat binnen een organisatie 10 tot 15% van de medewerkers een verslavingsproblematiek heeft. Elke organisatie zou aandacht moeten besteden aan ADM-beleid en preventie. Denk alleen al aan de jongere generatie die wellicht andere verslavingsproblematieken dan ADM met zich meebrengt. Daarom kan ik ADM-support ook van harte aanbevelen.

Jan Willem Goedknegt

General Manager Human Resources, Heerema Marine Contractors Nederland SE

We hebben ADM-support gevraagd om het beleid te updaten én te houden. Daarnaast hebben ze ons begeleid in de toelichting naar de OR en het management. Ook hebben ze operationeel managers, BHV-ers en management getraind in het kunnen signaleren aan de hand van handige checklists en tools. Via voorlichtingsbijeenkomsten zijn vervolgens alle medewerkers geïnformeerd over het beleid, maar nog veel belangrijker, ook waar ze terecht kunnen met een hulpvraag voor hunzelf óf een collega. Bovendien kunnen we ADM-support inschakelen als er een incident is, zij interveniëren en begeleiden de medewerker dan met vervolgstappen. Om het beleid levend te houden staat het als vast agendapunt op de agenda in de verschillende overlegvormen. Ik heb het volste vertrouwen dat we er klaar voor zijn, dus ja ik beveel ADM-support zeker aan.

Josique Voogt

Manager HR DC Europe & Benelux, Helly Hansen

Neem contact met ons op

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?